Despre noi

Noi suntem SCM GR 1 MUNCA INVALIZILOR IASI, o organizatie care a luat nastere in scopul ajutarii persoanelor cu dizabilitati astfel incat acestea nu doar sa aiba un scop, ci sa si fructifice anumite abilitati si talente pe care le au.


Suntem, așa cum ne spune si numele o Societate Cooperativa Mestesugareasca, care functioneaza in baza Legii nr. 1/2005 „ Legea privind organizarea si functionarea cooperatiei mestesugaresti”. Astfel, obiectul nostru de activitate include realizarea de activitati comune de productie si comercializare a produselor pe care le realizam, avand ca scop reprezentarea intereselor mestesugaresti ale persoanelor cu dizabilitati.

Suntem deschisi ideilor de colaborare si va stam la dispozitie cu produse realizate cu migala si atentie, avand grija la calitatea si durabilitatea materialelor. Suntem de parere ca persoanele cu dizabilitati pot crea produse de calitate, chiar si in ciuda provocarilor, iar din acest motiv ne axam pe o arie ampla de produse mestesugaresti care sa acopere majoritatea niselor si a domeniilor de lucru. Ne axam cu precadere pe crearea produselor din materiale brute, pe realizarea articolelor mestesugaresti care nu trebuie sa lipseasca din nicio unitate agricola, indiferent daca vorbim despre unitati industriale sau proprietati private.

Colaboreaza cu noi!